Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Leonardo da Vinci

Leonardo da Vinci
€ 2,- CJP-korting
Het genie Leonardo da Vinci

Er zijn van die mensen die alles kunnen. Verschrikkelijk irritant en jaloersmakend. Leonardo da Vinci was zo’n alleskunner: een briljante wetenschapper, kunstenaar en uitvinder. Hij schilderde de Mona Lisa zo gedetailleerd, dat we er ruim vijfhonderd jaar later nog over praten. Ook zijn denkwijze zorgt nog steeds voor verbazing: hij droomde over vliegen en onder water ademen. Dat was in die tijd nauwelijks voorstelbaar! 

De Beurs van Berlage is onder de indruk van zijn talenten en exposeert da Vinci’s werk tot en met 20 juni. Van kunstwerken tot uit hout gereconstrueerde uitvindingen, je vindt het er allemaal. Met je CJP-pas krijg je € 2,- korting op je toegangskaart. Vergeet 'm niet mee te nemen.

Speciale actie: heb je een MBO Card? Dan mag je GRATIS naar binnen. Je hoeft niet van te voren online je kaartje te kopen, maar kunt je pas gewoon laten zien bij de ingang.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Sherlocked Amsterdam
€ 20,- CJP-korting

Sherlocked Amsterdam

t/m 1 juni krijg je € 20,- korting bij dé Escaperoom van Amsterdam.

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.