Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Lemaitre / Dagny

Lemaitre / Dagny
€ 2,50 CJP-korting
Optimistische indie-elektropop

Dagny kenmerkt zich door eigenzinnige, innemende pop in combinatie met een flinke dosis jeugdig optimisme. Ze heeft met haar nummer 'Wearing Nothing' al een nominatie te pakken voor 'Song Of The Year' bij de Noorweegse Grammy's. Ze stond in het voorprogramma van grote namen als Justin Bieber, Elton John en Bryan Adams. Dagny heeft aangekondigd dat er meer muziek aankomt, en op deze tour krijgen wij een voorproefje.

Het uit Oslo afkomstige indie-elektropopduo Lemaitre maakt een mix van opzwepende dance en popliedjes. Het tweetal ontpopte zich sinds de eerste EP 'The Friendly Sound' in tot een internet- én livesensatie met een wereldwijde fanbase. Dit met een repertoire dat zich laat inspireren door artiesten als Daft Punk, Deadmau5, Noisia en Röyksopp.

Ren op 22 oktober naar de Melkweg voor Lemaitre en Dagny. Met je blauwe lievelingspas krijg je wel € 2,50 op je tickets! Ram dus op die mooie, helderblauwe button!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Lidmaatschap Melkweg
50% CJP-korting

Lidmaatschap Melkweg

Verbind je voor een schijntje aan deze poptempel

Melkweg
€ 2,50 CJP-korting

Melkweg

Voor een prikkie vooraan bij de Melkweg

Hydrogen Sea
€ 2,50 CJP-korting

Hydrogen Sea

Laat hun tweede album aan je horen

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.