Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Holland Festival: Le jeune noir à l'epée

Le jeune noir à l'epée
€ 19,- met CJP
Ritmische rebellie van Franse schrijver en rapper

Een jongen uit de banlieue verlaat de gevangenis en doet zijn verhaal. Over zijn strijd om te ontsnappen aan het straatleven en de haat. Over het politiegeweld en het leven in voorsteden met goedkope huurwoningen. De Franse schrijver en rapper Abd Al Malik liet zich voor dit verhaal inspireren door poëzie van Charles Baudelaire en het denken van de Martinikaanse filosoof Édouard Glissant over diversiteit en globalisering. Na het succesvolle L'art et la révolte, vroeg het Musée d'Orsay hem voor een theatraal concert bij een expositie over het zwarte model in de kunstgeschiedenis. Dat leidde tot een 'ritmische rebellie' over identiteit in tijden van globalisering – voorgedragen, gerapt, geslamd en gezongen op zwarte muziek, witte muziek, en alles daar tussenin.

Met CJP krijg je tot € 10,- korting op een ticket en betaal je nog maar € 19,- voor Le jeune noir a l'epee op 12 juni in het Muziekgebouw in Amsterdam. Klik op de blauwe button en scoor je tickets!

Haal je tickets hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Holland Festival: Los Incontados
€ 19,- met CJP

Holland Festival: Los Incontados

Tussen feest en geweld in Colombiaanse etno-fictie

Holland Festival: Crash park - La vie d'une île
€ 19,- met CJP

Holland Festival: Crash park - La vie d'une île

Theatraal onderzoek naar menselijk gedrag

Holland Festival: Not Another Diva...
€ 5,- CJP-korting

Holland Festival: Not Another Diva...

Theaterconcert over de kracht van de diva

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.