Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Lazarus

Lazarus
50% CJP-korting
Meesterwerk van popster, stijlicoon en fenomeen David Bowie

Popster, kunstenaar, stijlicoon en fenomeen: wat was David Bowie niet? Hij heeft zelfs nog in een aantal films gespeeld: in de film The Man Who Fell To Earth uit 1973 speelde hij de rol van Thomas Newton. Lazarus begint waar die film eindigt: in het appartement van Thomas Newton. Een man die zich onbegrepen voelt, wordt achtervolgd door een liefde uit zijn verleden en verlangt naar ontsnapping. Het verhaal wordt omlijst door Bowie's grootste hits, waaronder Changes, Heroes, This is not America en natuurlijk Lazarus.

Met 4 awards tijdens het Musical Awards Gala kunnen we zeker stellen: deze voorstelling is anders dan alles wat je ooit zag. Kijk hier het optreden tijdens het Gala terug.

LET OP: alle shows van Stage Entertainment zijn t/m 31 mei afgelast in verband met maatregelen het coronavirus te bestrijden. Heb je een ticket gekocht voor deze avond, dan neemt Eventim of Stage Entertainment contact met je op.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Jij bent echt een (theater)stuk

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.