Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Lauren Greenfield – Generation Wealth

Lauren Greenfield – Generation Wealth
€ 7,- met CJP
Verlangen naar rijkdom

Wie ben je écht? En wat hebben gouden kettingen, designerkleding, glimmende sportauto's en killer bodies daarmee te maken? Voor sommige mensen is dit zo belangrijk dat ze zelfs een flitsende auto voor een dag huren om er op Instagram mee te kunnen pronken. De Amerikaanse fotograaf en filmmaker Lauren Greenfield houdt zich al 25 jaar bezig met het thema rijkdom en legde zowel de 1% rich and famous vast als mensen die er echt alles aan doen om dit uit te stralen. Haar tentoonstelling Generation Wealth in Fotomuseum Den Haag zal je verbijsteren. Extra bijzonder: je kunt alleen in het Fotomuseum ook de gelijknamige bioscoopfilm zien – en dat zelfs gratis op vertoon van je kaartje voor de tentoonstelling!

Met CJP zie je Generation Wealth van fotograaf en filmmaker Lauren Greenfield met een hele fijne korting. Voor maar € 7,- scoor jij je kaartje voor het Fotomuseum Den Haag.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Fotomuseum Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Fotomuseum Den Haag

Toegang tot de baby onder de fotografiemusea kost je bijna niets

Fotomuseum Den Haag: Eddy Posthuma de Boer
€ 2,- CJP-korting

Fotomuseum Den Haag: Eddy Posthuma de Boer

De wereld zoals 'ie werkelijk is

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.