Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

LaChapelle: Good News for Modern Man

LaChapelle: Good News for Modern Man
€ 10,- CJP-korting
Spetterende, kleurrijke kunst van David LaChapelle

 

Fotograaf David LaChapelle werd met zijn talloze videoclips en portretten van popsterren en barokke kunstfoto’s bijna synoniem aan popcultuur. In Good News for Modern Man zijn portretten te zien van oa Michael Jackson, Miley Cyrus en Naomi Campbell, maar ook spirituele foto’s vol kleurige naakte lichamen en met eigenzinnige verwijzingen naar de religies. LaChapelle begon zijn carrière met het fotograferen voor Andy Warhols tijdschrift Interview en behoort tot een van de meest invloedrijke fotografen ter wereld. Deze eerste grote solotentoonstelling in Nederland belicht werken waarin LaChapelle het “onfotografeerbare” probeert te fotograferen in een zoektocht naar het paradijs. Of zoals hij zelf zegt: „Ik laat zien hoe de wereld er óók uit zou kunnen zien. De natuur is volgens mij hoe het paradijs eruitziet.” 

Kom nu naar het Groninger Museum voor deze kleurrijke kunst. Met CJP betaal je nog maar € 10,- voor een kaartje. Ram dus op die blauwe button en koop snel je kaarten. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Groninger Museum : Dolf Verlinden
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum : Dolf Verlinden

Minimalistisch en wiskundig

Groninger Museum : Pronkjewails
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum : Pronkjewails

Design uit heden en verleden

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.