Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

La Traviata

La Traviata
tot € 33,- CJP-korting
Op(era)rechte liefde

Romeo en Julia in de opera… Of bijna. Violetta heeft talloze minnaars met bakken geld aan haar voeten hangen en grote groep vrienden. Dan neemt het leven een wending en ontmoet ze Alfredo. Alweer zo’n lekkere Italiaanse naam. Alfredo en Violetta passen perfect bij elkaar: V&A, net als Victoria & Albert, Vis en Aquarium, Verjaardag en Appeltaart… Dit is het, de enige echte grote liefde zoals je ze in sprookjes tegenkomt (of in de opera dus). Alleen ontstaat er één probleempje: de vader van Albert is tegen hun relatie en dwingt Violetta ermee te stoppen. Alfredo is woedend, maar als hij er later achter komt dat zijn vader Violetta dwong het uit te maken, keert hij terug naar haar toe. De intussen zieke Violetta heeft nog maar heel even, voordat ze sterft met Alfredo aan haar bed. Scapino Ballet Rotterdam danst soepel op de prachtige muziek van Verdi. Deze voert je mee in deze romantische tragedie en voor je het weet huil je tranen met tuiten.

De Nederlandse Reisopera komt met La Traviata langs verschillende theaters en met CJP krijg je tot wel €33,- korting op je kaartje.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.