Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Kunstuitleen Utrecht

Kunstuitleen Utrecht
25% CJP-korting
Een échte Karel Appel in huis voor nop

Wilde jij vroeger in vriendenboekjes onder het kopje ´dit wil ik later worden´ het liefst ´Charles Saatchi´ invullen? Maar deed je dit nooit omdat je ook wel wist dat dit een volledig onrealistische toekomstverwachting was? Lees dan snel verder

Deze korting heeft namelijk alles te maken met het verzamelen van kunst. Althans, het is wel de bedoeling dat je het ooit weer terugbrengt, maar je mag het door jou gekozen kunstwerk minstens een maand houden. Iets goddelijker bestaat er bijna niet voor een niet al te rijke kunstverzamelaar in spe.

De plek waar deze droom in vervulling gaat heet Kunstuitleen Utrecht. Hier kun je tijdelijk eigenaar worden van een Karel Appel, Herman Brood of Corneille voor een vast bedrag per maand. Dit is op zich al best geweldig, maar voor CJP’ers is het nog nét even iets leuker. Op vertoon van je pas krijg je namelijk 25% korting over het leentarief. Hoeveel je dit precies scheelt in harde euro’s hangt af van het werk dat je huurt.

Check hier de collectie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.