Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Kunstmuseum Den Haag

Kunstmuseum Den Haag
€ 3,50 CJP-korting
Bekijk Piet Mondriaans meesterwerken van heel dichtbij

Zoals we allemaal weten is Piet Mondriaan een van de grootste Nederlandse kunstenaars die ooit heeft geleefd. Tijdens zijn leven maakte hij een enorme hoeveelheid werken. Sommige hangen in prestigieuze musea als het Metropolitan Museum of Art in New York, maar veruit de meeste kun je veel dichter bij huis zien, namelijk aan de muren van het Kunstmuseum in Den Haag. De collectie van dit museum telt driehonderd creaties van Piet, waaronder het beroemde Victory Boogiewoogie. Naast een shitload schilderijen van deze kunstenaar, vind je er natuurlijk ook heel veel werk dat gemaakt is door mensen wiens achternaam niet Mondriaan is.

Nu te zien: Let's Dance!

Let’s dance, put on your red shoes and dance the blues. David Bowie zong het al in zijn hit Let’s Dance: muziek beïnvloedt onze kledingkast. Denk bijvoorbeeld aan Michael Jackson met zijn leren jack in de videoclip Thriller, het witte discopak van John Travolta in de film Saterday Night Fever óf de sneakers en joggingbroeken uit de hiphopscene. De expo Let’s Dance brengt de relatie tussen mode en de muziekwereld uitgebreid in beeld. Naast kostuums vind je er ook hagelnieuwe ontwerpen van onder andere Yves Saint Laurent, Vivienne Westwood, Maria Grazia Chiuri (Dior), Viktor & Rolf, Iris van Herpen en Jan Taminiau: die hebben namelijk ook behoorlijk wat inspiratie gehaald uit de muziekwereld.

Met CJP krijg je € 3,50 korting op de toegang. Dat betekent dat je in plaats van € 16,- maar € 12,50 betaalt.

Koop hier je tickets Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.