Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Kinepolis

Kinepolis
tot € 2,50 CJP-korting
Van Groningen tot Brabant. Plof neer met CJP-korting.

A long time ago, in a galaxy far far away… Een land met louter witte schermen. Op iedere straathoek zitten mensen in groepjes bij elkaar, starend naar een groot doek. ’s Avonds komt de enige verlichting van een projector. Kinderen zien er voor hun zesde alle Godfather-films. Op middelbare scholen leren kinderen over klassiekers van Alfred Hitchcock, Steven Spielberg en Stanley Kubrick. Zet de radio aan en je hoort alleen maar soundtracks. Welkom in Kinepolis. 

In een parallel universum is Kinepolis een wereld die draait om film, maar in ons eigen universum is het een hele fijne bioscoopketen. Door het hele land zijn ze te vinden: in Dordrecht, Enschede, Groningen, Breda en Utrecht. Kinepolis-bioscopen gebruiken haarscherpe laserprojectie: dat betekent de vetste films in de beste kwaliteit (en dan hebben we het nog niet eens over de royale beenruimte).

Met CJP krijg je tot € 2,50 korting op je toegangskaart voor de nieuwste bioscoopfilms. Zoek een bioscoop uit en pak die korting!

Let op: de korting is geldig van maandag t/m vrijdagmiddag maar niet gedurende vakanties. Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale voorstellingen of besloten voorstellingen. Hoeveel korting je krijgt verschilt per bioscoop.

Naar welke bios ga jij? Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Wolff
€ 2,- CJP-korting

Wolff

Veel filmische vermaak voor weinig geld bij een van de grootste bioscoopketens van NL

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.