Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Kasteel Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek
€ 0,50 CJP-korting
Riddertje spelen in Zuid-Limburg

Geloof het of niet, maar ons aller Rutger Hauer had ook al een succesvolle acteercarrière voordat hij Monique van der Ven alle hoeken van de kamer liet zien in Turks Fruit. Dit had hij te danken aan de jaren zestig-serie Floris, waarin hij ridder Floris van Roozemond speelde. Als we Floris mogen geloven dan bestond het leven van een adellijke vechtersbaas vooral uit het winnen van knullige vechtpartijtjes.

Of dit inderdaad is wat een ridder de godganse dag deed, weten we niet precies. Daarvoor verwijzen we je graag door naar Kasteel Hoensbroek in het gelijknamige Zuid-Limburgse dorpje. Zodra je een voet over de drempel van dit immense bouwwerk zet (veertig kamers!), waan je je even Floris en leer je alles over hoe een heer van adel zijn dag indeelde.

Dit doe je uiteraard met CJP-korting. Als je je favoriete blauwe stukje plastic meeneemt betaal je bij de ingang een halve euro minder.

Meer weten? Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.