Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Jordan Wolfson: Truth/Love

Jordan Wolfson: Truth/Love
50 % korting met CJP
Mediakunsten in het Stedelijk

De Amerikaanse Jordan Wolfson maakt de vetste moderne kunst. Van video-animaties en 16 mm films tot imposante robotsculpturen. Zoals het angstaanjagende Female Figure, een zogehete animatronic, die vanaf 18 februari te zien is tijdens de expo Truth/Love in Het Stedelijk. De geseksualiseerde mens-machine is aangekleed met blonde pruik, mini-rokje en hoge laarzen én staat dansend op techno voor een spiegel te zingen (of laten we zeggen: schreeuwen). Zo nu en dan kijkt het vanonder een heks-achtig masker de bezoekers recht aan. Creepy! Wolfson put uit (nieuwe) media en popcultuur voor zijn installaties. Van een kritische noot op de maatschappij is-ie niet vies.

Welke kritische noten dat zijn, laten we aan jou en je interpretatiekunsten over. Met je CJP-pas bewonder je Jordan Wolfsons Female Figure en vele andere werken in de expoTruth/Love met 50% korting. 

CJP helpt je de verkiezingstijd door: cultuur scherpt je blik, laat je soms net even anders kijken of bevestigt wat je altijd al dacht. Zes weken lang is er een toffe programmering en kan je de CJP-pas ook twee maanden gratis proberen. Bouw je mee aan de Culturele Coalitie?  

Foto: Jonathan Smith 

Bestel kaarten Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Stedelijk Museum Amsterdam
50% CJP-korting

Stedelijk Museum Amsterdam

Kijken naar Karel Appel en Jeff Koons voor de helft van de prijs

De Verliefde Camera - Ed van der Elsken
50% CJP-korting

De Verliefde Camera - Ed van der Elsken

Hij fotografeerde wereldwijd opvallende types

Groninger Museum
€ 3,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten