Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar
€30,- korting met CJP
Hitmusical met supersterren

Hoe rock-‘n-roll is jouw opa? Is hij op zijn oude dag nog een levendige man of zit hij doorgaans in een leunstoel de krant te lezen? Ted Neeley is op zijn 74ste één van de meest actieve opa’s van de planeet. De Amerikaanse musicalacteur vertolkte liefst 5.000 keer de rol van Jezus in Jesus Christ Superstar en speelde de hoofdrol in de gelijknamige film. Ook ging hij in al die jaren nooit naar de kapper: zijn Jezus-kapsel moest in optima forma blijven. 

Neeley heeft kennelijk geen gemakkelijke leunstoel thuis, want in de paasweek van 2018 komt hij wederom naar Nederland om in Jesus Christ Superstar te spelen. De hitmusical van Andrew Lloyd Webber is dan te zien in AFAS Live. Heeft jouw opa daar wel eens gestaan? Wij gokken van niet. 

Jesus Christ Superstar speelt van 28 maart tot en met 1 april in Nederland. CJP’ers krijgen maar liefst €30,- korting op tickets voor alle rangen!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

Musicals met korting
CJP-korting

Musicals met korting

Korting op diverse musicals, die kan oplopen tot wel 50%

The Lion King
30% CJP-korting

The Lion King

Boek met 30% vooruit en feel the love

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.