Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Muziekgebouw aan 't IJ: Jace Clayton

Jace Clayton
GEANNULEERD
Muzikale ode aan een vergeten genie

Hij is DJ onder de naam DJ /rupture, schrijft boeken en essays, geeft lezingen aan Harvard University, presenteert een radioshow, exposeert op meerdere tentoonstellingen en heeft daarnaast nog muzieksoftware ontwikkeld. En tussendoor heeft hij ook nog tijd om in Nederland te staan met zijn Julius Eastman Memorial Dinner, waar hij een ode brengt aan - je verwacht het niet - Julius Eastman, een Afro-Amerikaanse componist. Eastman was zijn tijd ver vooruit met provocerende minimalistische pianomuziek, maar zijn muziek raakte in de vergetelheid. Met twee pianisten, live elektronica en zang brengt Jace Clayton een ode aan een vergeten genie.

Jace Clayton is geannuleerd vanwege de corona-maatregelen. Heb je een ticket gekocht? Dan neemt het Muziekgebouw aan 't IJ contact met je op. 

Jace Clayton staat 24 april in het Muziekgebouw aan 't IJ. Jij krijgt met je CJP-pas € 5,- korting op tickets en betaalt nog maar € 20,-.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Muziekgebouw aan 't IJ
20% CJP-korting

Muziekgebouw aan 't IJ

Een prachtig gebouw mét prachtige concerten

The Rest is Noise
€2,50 CJP-korting

The Rest is Noise

Mooie moeilijke muziek

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.