Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Intouchables

Intouchables
Tot 50% CJP-korting
Bromance tussen miljonair en verzorger

Een miljonair in een rolstoel en een dude uit de banlieue van Parijs worden beste vrienden. Dat is het verhaal van Intouchables, de film die je bijna zeker gezien hebt. Oké, er gebeuren nog wat meer dingen om deze oneliner heen. Zo bekogelt Driss, de brutale verzorger en ex-gedetineerde, Philippe (de volledig verlamde aristocraat) met sneeuwballen, giet hij kokend water over diens gevoelloze benen en gaan ze samen paragliden. Ook bereidt Driss Philippe voor op zijn date; voor de spiegel geeft hij Philippe's gezicht een opknapbeurt, terwijl ze naar lucht happen van het lachen. De mannen mogen elkaar wel. En dat terwijl de persoonlijk verzorger alleen maar solliciteerde om zijn uitkering te behouden. 

Vijf jaar na de Franse succesfilm film kun je nu naar het gelijknamige toneelstuk. Kijk naar Huub Stapel in een rolstoel en ontdek de veelbelovende acteur Cyriel Guds in de rol van Driss. Guds is derdejaars student aan de Toneelacademie Maastricht en was al te zien in Phaedra van Theater Utrecht. Als CJP’er krijg je tot 50% korting op Intouchables.

De korting verschilt per theater, bekijk de sites van de theaters hier links op de pagina om te zien hoeveel knaken je bespaart.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Vele hemels boven de zevende
tot 50% CJP-korting

Vele hemels boven de zevende

Het boek van Griet op de Beeck op de planken

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.