Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

International Vocalist Competition 2019

International Vocalist Competition 2019
Word jurylid
Word jij het nieuwe jongerenjurylid voor het IVC?

Is jouw The Voice of Holland-commentaar vanaf de bank beter dan dat van Waylon? Weet jij waarom je iets geweldig of gruwelijk vindt en kun je dat goed vertellen? Je voelt ‘m al aankomen: dan zijn we op zoek naar jou! Of beter: het International Vocal Competition concours is op zoek naar jou. Tijdens het IVC in Den Bosch hoor je het klassieke lied, vertolkt door de meest uiteenlopende vocalisten. Het ‘klassieke lied’ is net wat anders dan Taylor Swift: het is een mini-roman op muziek, een gezongen verhaal. Tijdens de halve finale van het IVC LiedDuo Concours strijden duo’s (pianist + zanger(es)) om een plek in de finale. En jij bepaalt wie! Alleen niet door op een rode knop te slaan en je stoel te draaien. 

Wil jij namens CJP in de jongerenjury van het IVC zitten? Stuur een korte mail met je naam, leeftijd, woonplaats en motivatie naar Ariane Kievits-Hofman van het IVC (kievits-hofman@ivc.nu). Je kunt je aanmelden tot 13 november. Onder de aanmeldingen verloten we ook nog 10 vrijkaarten voor één van de halve finales.

Meer informatie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Theater aan de Parade
Korting verschilt met CJP

Theater aan de Parade

Podiumkunsten voor de paradepaardjes

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek met CJP door Europa

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.