Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Theaterfestival Boulevard: In order of disappearance

In order of disappearance
€ 10,- CJP-korting
Een oefening in alleen zijn

Met zeven anderen sta je aan de rand van de stad. Op je koptelefoon hoor je een stem, die je de vertrouwde wereld uit gidst. Je zult je eigen weg gaan, helemaal alleen. Uiteindelijk kom je op een locatie die je beschutting biedt. Of is dat schijn? Of antwoorden daar voor het oprapen liggen, is de vraag. Want in welk gezelschap verkeer je als je alleen met jezelf bent? Is het aangenaam? Verrassend? Of beland je in een eindeloos vacuüm en los je langzaam op? En hoe zou het eigenlijk met die zeven anderen zijn? In order of disappearance  - door performer Bart van de Woestijne - onderzoekt het paradoxale idee dat onze eenzaamheid ons met elkaar kan verbinden.

Met CJP krijg je € 10,- korting op de voorstelling In order of disappearance op Theaterfestival Boulevard. Dat betekent dat je nog maar € 5,- voor een ticket betaalt. Klik op de blauwe button voor meer informatie. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- CJP-korting

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.