Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Imagine Film Festival 2019

Imagine Film Festival 2019
€ 3,- CJP-korting
Open your mind

Van 10 tot en met 20 april opent het Imagine Film Festival voor de 35ste keer haar deuren voor liefhebbers van de fantastische film. Naast een hoofdprogramma, bestaande uit diverse nationale en internationale fantastische films van het afgelopen jaar, presenteert Imagine vier diverse themaprogramma's: New Stories in Gaming & VR, Things to Come, Slash-O-Rama en Let's Talk About Sects. In elk van deze programma's krijgt een ander aspect van de verbeelding een prominente plaats. Met de kracht van de fantasie onderzoeken we de toekomst van mens en maatschappij in het licht van technologische vernieuwingen en wetenschappelijke ontwikkelingen.

Met CJP krijg je € 3,- korting op reguliere filmvoorstellingen na 16:30 uur en betaal je nog maar € 8,- voor een Imagine-film. Klik op de button en bekijk de filmschema! Let op: Op specials, VR en het filmconcert gelden geen kortingen.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

Filmhuis Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Het leukste filmhuis van de Hofstad

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.