Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

ILIAS

ILIAS
€ 6,- CJP-korting
De succesvoorstelling van Oerol

De Ilias valt samen te vatten met het volgende citaat uit de tekst: 'De ene ramp volgt altijd op de andere.' De Ilias is één groot drama. Eer, liefde, verraad, wraak, oorlog, dood, machtsstrijd: dit Griekse epos over de oorlog tussen de Grieken en de Trojanen heeft het allemaal. Konvooi, een club getalenteerde jonge muziektheatermakers, maakte onder de hoede van theatergezelschap Orkater een moderne bewerking van het verhaal. Vier soldaten en één vrouw zitten klem in een oorlog die niet te winnen is, maar ook niet te beëindigen. Ze weten waarom ze in Troje zijn: voor de goede zaak. Tot één van hen zich begint af te vragen of die zaak wel zo goed en gerechtvaardigd is.

ILIAS is van 17 t/m 23 oktober te zien in Theater Bellevue in Amsterdam. Met CJP krijg je € 6,- korting en betaal je dus maar € 12,-. Klik op de blauwe knop als je kaarten wil kopen voor een uitvoering in Theater Bellevue. Liever naar een ander theater? ILIAS is ook op de volgende plekken te zien:

Scoor je kaarten hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Theater Bellevue
Tot € 2,50 CJP-korting

Theater Bellevue

Een avondje theater kost je hier ouderwets weinig

De Droomlozen
tot € 8,- CJP-korting

De Droomlozen

Een aflevering van Black Mirror in het theater

BOYS WON'T BE BOYS
tot € 8,- CJP-korting

BOYS WON'T BE BOYS

Collage van mannen die stereotypen doorbreken

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.