Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

IDFA 2020

IDFA 2020
€ 3,- CJP-korting
De realiteit is spannender dan fictie

Soms kijk je een film en denk je: 'Ja, het zal wel. Dit is wel héél ongeloofwaardig'. Op IDFA bekruipt je dat gevoel ook wel eens, maar dan blijkt het allemaal waargebeurd. Dat is het mooie van dit epische documentairefestival: de werkelijkheid is altijd net een tikkeltje vreemder dan wat je kunt verzinnen. Van 18 november tot 6 december zie je zowel thuis áls in verschillende Amsterdamse theaters en bioscopen de beste, mooiste, ontroerendste en huiveringwekkendste docu's.  

Op 28 november presenteren we CJP: IDFA in één avond! Online kijken we naar twee documentaires en doen we Q&A's met de makers waar je al je vragen in kwijt kan. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk krijg jij als CJP'er korting! Je krijgt € 3,- korting op alle offline vertoningen, waarna je nog maar € 8,50 betaalt. Voor online vertoningen betaal je € 5,50 in plaats van € 7,-. Klik op de blauwe button om het programma te bekijken.

Meer informatie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020

Pathé
€ 9,- met CJP

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

Filmhuis Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Het leukste filmhuis van de Hofstad

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.