Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

I Call My Brothers

I Call My Brothers
Tot € 5,- CJP-korting
We hebben een beller!

BOEM! Rennende mensen, chaos in de stad, doodsbange menigtes. In I Call My Brothers dwaalt Amor na een terroristische aanslag door de stad. Diep weggedoken in zijn jas wandelt hij langs etalages, schichtig voor ieder oogcontact. De dader van de aanslag heeft namelijk dezelfde zwarte rugzak, dezelfde afkomst. Het enige wat Amor kan doen, is zijn broers bellen. Dat is het uitgangspunt voor I Call My Brothers, een explosieve danstheatervoorstelling. Best wel uniek: de Toneelmakerij en Danstheater Aya hebben deze voorstelling samen gemaakt, dus toneel en dans lopen dwars door elkaar heen. Een hele kluif voor acteurs als José Montoya en Stephanie van Leersum, die naast teksten ineens ook allemaal danspasjes moeten onthouden. Bel je broers en zussen en ga dit zien met CJP-korting!

Bij verschillende theaters in Nederland krijg je korting op I Call My Brothers. Check de speellijst hier en ga extra voordelig naar dit danstheaterspektakelstuk!

 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Filmschuur Haarlem
€ 2,- lastminute CJP-korting

Filmschuur Haarlem

Het leukste filmhuis van Haarlem

Toneelschuur
€ 10,- lastminute CJP-korting

Toneelschuur

Zie de mooiste producties met flinke korting

Lonneke Dort en Maarten van den Berg
tot 50% CJP-korting

Lonneke Dort en Maarten van den Berg

Zij voor de pauze, hij erna

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.