Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Husbands and wives

Husbands and wives
€ 10,- CJP-korting
Liefdesverdriet zit bomvol inspiratie

CJP Weekly: wij selecteren iedere week het beste van CJP.

Jack (Gijs Scholten van Aschat) en Sally (Marieke Heebink) gaan uit elkaar. In opperste harmonie, beweren ze. Maar voor hun vrienden Gabe (Ramsey Nasr) en Judy (Halina Reijn) is het een ontzettende schok. Ineens vragen ze zich af of hun relatie nog wel zo oké is. En, hoe goed kennen ze elkaar eigenlijk? De break-up haalt het leven van de vrienden volledig overhoop. De voorstelling Husbands and wives is gebaseerd op de gelijknamige film van Woody Allen uit 1992. Hij schreef het stuk nét voordat zijn eigen relatie met Mia Farrow op de klippen liep. Tja, liefdesverdriet zit bomvol inspiratie. 

Alleen deze week krijg je € 10,- korting op Husbands and wives door Internationaal Theater Amsterdam. De korting is geldig op de voorstellingen van 12 t/m 22 december in Stadsschouwburg Amsterdam. Je kunt één ticket per CJP-pas bestellen en de korting is geldig op alle rangen.

Met CJP Weekly scoor je de beste deals. Iedere woensdag serveren we je het beste van ons aanbod: eersterangsplekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden of een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar één week.

Pak deze korting Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

International theater Amsterdam
Korting verschilt met CJP

International theater Amsterdam

Het beste toneelgezelschap van NL aan het werk zien? Dat hoeft helemaal niet veel te kosten

Stadsschouwburg Amsterdam
€ 5,- CJP-korting

Stadsschouwburg Amsterdam

Theater met diepgang in hartje Amsterdam

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.