Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Husbands and wives

Husbands and wives
€ 10,- CJP-korting
Liefdesverdriet zit bomvol inspiratie

Jack (Gijs Scholten van Aschat) en Sally (Marieke Heebink) gaan uit elkaar. In opperste harmonie, beweren ze. Maar voor hun vrienden Gabe (Ramsey Nasr) en Judy (Halina Reijn) is het een ontzettende schok. Ineens vragen ze zich af of hun relatie nog wel zo oké is. En, hoe goed kennen ze elkaar eigenlijk? De break-up haalt het leven van de vrienden volledig overhoop. De voorstelling Husbands and wives is gebaseerd op de gelijknamige film van Woody Allen uit 1992. Hij schreef het stuk nét voordat zijn eigen relatie met Mia Farrow op de klippen liep. Tja, liefdesverdriet zit bomvol inspiratie. 

Alleen deze week krijg je € 10,- korting op Husbands and wives door Internationaal Theater Amsterdam. De korting is geldig op de voorstellingen van 12 t/m 22 december in Stadsschouwburg Amsterdam. Je kunt één ticket per CJP-pas bestellen en de korting is geldig op alle rangen.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.