Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Humanity House

Humanity House
€ 3,- CJP-korting
Waan je een vluchteling in dit Haagse museum

Wat betekent het nu écht als je moet vluchten? We zien de beelden op televisie, lezen erover. Maar meer dan eens valt de term ‘ver van m’n bed’. Het Humanity House in Den Haag brengt daar verandering in. Het museum laat je een vlucht van het begin tot het eind zelf beleven. Niet de meest relaxte ervaring ooit, maar het creëert wel bewustzijn. Aan het eind van de ervaring ontmoet je virtueel acht mensen die het zelf hebben doorgemaakt. Luister en kijk naar de verhalen van Yvonne, Bruce, Shaza, Aiham, Ram, Akhrat, Desbele en Lidija en stel hen je vragen. Wil je zelf in actie komen voor een vreedzame wereld? Laat je dan inspireren in de nieuwe Do-It-Yourself ruimte, waar je ervaringen kunt delen met andere bezoekers.

Als je je CJP-pas meeneemt als je je in deze shit stort dan krijg je korting. In plaats van € 9,50 betaal je dan nog maar € 6,50. Dat betekent dat het je € 3,- scheelt als je even met je favoriete blauwe stukje plastic wappert. Vooral doen, dus.

Meer informatie vind je hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.