Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Hozier in AFAS Live

Hozier in AFAS Live
Exclusieve presale
Exclusieve presale

‘Neem me mee naar de kerk!’ Nee, dat hoor je ook niet elke dag. Tenzij je vastzit in een timeloop en het altijd zondag is. Toch scoorde Hozier een enorme hit met deze kreet. Voor de stem van de Ierse Andrew Hozier-Byrne zou je ook zo al naar de kerk rennen: hij zingt met evenveel gevoel soul als blues of gospel. Daarom was het ook zo jammer dat we na het verschijnen van zijn debuut in 2014 zo lang op een nieuwe plaat moesten wachten. Tot nu dan: begin maart verschijnt zijn tweede plaat Wasteland, Baby! en 1 september zie je ‘m in AFAS Live. Drie keer raden bij wie je het eerste tickets kunt scoren… 

Precies, bij ons! Met CJP Weekly fiks je kaarten in een exclusieve presale. Deze presale voor CJP’ers begint op donderdag 21 februari om 10.00 uur en duurt 24 uur. Tickets kosten € 39,20 en je kunt er maximaal vier per CJP-pas bestellen.

Nog geen CJP-pas?

Met CJP Weekly scoor je de beste deals. Iedere woensdag serveren we je het beste van ons aanbod: eersterangsplekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden of een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar een week!

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.