Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

HOME

HOME
tot € 20,- CJP-korting
Voel je thuis met Conny Janssen

Waarom je je ergens thuis voelt, kan aan verschillende dingen liggen. Sommigen zijn op hun plek bij hun ouders of in bed onder de dekens. Anderen krijgen het gevoel compleet te zijn in de keuken, het dichtst bij de koelkast. Wat het ook is, we zijn het er allemaal mee eens dat een thuis meer is dan wat opgestapelde bakstenen. Dat is precies waar Conny Janssen de nadruk op legt in haar nieuwe voorstelling HOME.

In 2017 is het 25 jaar geleden dat Conny Janssen haar eigen dansgezelschap oprichtte. Genoeg reden voor deze bijzondere jubileumvoorstelling. Haar dansers zijn een combinatie van jonge talenten en bekende figuren in de danswereld. Speciaal voor HOME heeft soundscape artiest Michel Banabila nieuw werk gecomponeerd. Dus alles wat je van Conny Janssen gewend bent, mét een twist.

CJP'ers krijgen tot € 20,- korting voor de voorstelling. Check de speellijst om te kijken hoeveel CJP-korting je krijgt bij het theater van jouw keuze.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.