Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Holland Festival 2019

Holland Festival 2019
Tot wel € 48,- CJP-korting
Tot wel € 48,- korting

CJP Weekly: wij selecteren iedere week het beste van CJP.

‘Wat hebben we het toch goed hè’. Altijd iets wat je moeder verzucht op vakantie, maar wij zeggen het altijd als we weer naar Holland Festival mogen. Dit theaterfestival is een cultureel kroonjuweel met uitdagende dans-, toneel- en theatervoorstellingen. Op alle vroostellingen van het immense programma krijge je korting en wij haalden vast wat CJP-toppers voor je  tevoorschijn. Zo hoor en zie je hoe dj/producer Actress met het Nederlands Kamerkoor aan de haal gaat met Stockhausen en onderzoekt Crash Park – La Vie d’une Ile het leven op een onbewoond eiland.

Met CJP krijg je op alle voorstellingen een korting die wel oploopt tot € 48,-(!). Klik op de blauwe button en check onze Holland Festival-selectie én tot hoe hoog de korting oploopt.

Nog geen CJP-pas?

Met CJP Weekly scoor je de beste deals. Iedere woensdag serveren we je het beste van ons aanbod: eersterangsplekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden en een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar één week.

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.