Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Holland Festival 2018

Holland Festival 2018
tot € 29,50 CJP-korting
Van Marokkaanse hadra tot muziek van de gestoorde Gesualdo

Wisten jullie dat het Holland Festival al meer dan zeventig jaar oud is? Sindsdien is dit het grootste internationale podiumkunstenfestival van Nederland. Zo cool. Hieronder een kleine greep uit het gigantische programma. Dat scheelt weer een hoop lees- en zoekwerk.

Proms (€ 20 met CJP)
Een minifestival voor muzikale ontdekkingen: van Marokkaanse hadra tot werk van componisten als George Benjamin, Daníel Bjarnason, Colin Benders en David Bowie. Proms wordt gepresenteerd door acteur Maarten Heijmans.

End Credits (€ 10 met CJP)
Deze video-installatie – geregisseerd door Steve McQueen (van 12 Years a Slave) – gaat over de Afro-Amerikaanse Paul Robeson. Een acteur, atleet, zanger, schrijver en politiek activist die streed voor sociale gelijkheid. De FBI heeft veel informatie over Robeson verzameld. Deze 'geheime' informatie scrolt in tekst voorbij in de film en wordt ingesproken door verschillende acteurs. Je ziet dingen waar de FBI honderd procent zeker niet trots op is. 

Gesualdo (€ 19 met CJP)
Een muziekvoorstelling van Het Nederlands Kamerkoor en theatergroep De Warme Winkel. Deze gaat – niet geheel onverwacht – over de Italiaanse componist Carlo Gesualdo. Hij was een componist met een bizar leven. Zo werd ooit een volledig bos voor hem gekapt, omdat hij zich ergerde aan het geruis van de bladeren (eh.. oké). Dat is niet alles: hij vermoorde zijn vrouw, martelde dieren en had een heks als minnares. Ondanks zijn gekte (of misschien juist dankzij) maakte hij zulke prachtige ensembles.

Zo. Dit was een hele mond vol en nog niet eens de volledige selectie. Genoeg te doen en te zien tijdens het Holland Festival dus. CJP’ers krijgen tot € 29,50 korting op bijna alle voorstellingen.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.