Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Holland Festival 2017

Holland Festival 2017
Tot € 22,- CJP-korting
Herboren op huis aan

‘Holland Festival’ klinkt misschien als Koningsdag 2.0, waarop we gehuld in oranje drie vingers in de lucht steken voor onze Willy. Niets is minder waar. Dit festival, dat plaatsvindt van 3 t/m 25 juni, is juist de plek voor internationale acts uit de meest uiteenlopende kunstdisciplines. Er staan vaak grote namen op de verschillende podia, maar is er ook ruimte voor opkomend talent.

Laat je rood-wit-blauwe schmink dus thuis, maar neem je ruimdenkende geest vooral mee. Je zou namelijk niet de eerste zijn die als een herboren mens de zaal uitstapt.

Omdat het aanbod ontzettend groot is, hebben wij alvast een selectie voor je gemaakt. Check hieronder de voorstellingen die je kan zien met CJP-kortingen tot wel € 22,- of bestel gelijk je kaarten met een klik op de blauwe knop.

Bestel hier je kaarten Nog geen CJP-pas?

5 t/m 7 juni: The Nation – Het Nationale Theater, Eric de Vroedt
Druk je billen in je stoel en houd je theaterpartner goed vast. Wat begint met de verdwijning van de 11-jarige Ismaël uit de Schilderswijk in Den Haag, loopt al snel uit op een hels drama. De multiculturele samenleving was nog nooit zo angstaanjagend.
Muziekgebouw aan ’t IJ // CJP-prijs € 18,-

9 t/m 11 juni: The Gabriels – Richard Nelson, The Public Theatre
Even terug naar vorig jaar: Donald Trump vs. Hilary Clinton. Terwijl een allesbehalve perfecte Amerikaanse familie feest viert en herinneringen ophaalt, staat de wereld op het punt om te veranderen. Deze driedelige theatermarathon volgt het verkiezingsjaar 2016. Een kijkje in het leven, toen alles nog open lag.
Frascati // CJP-prijs € 18,-

9 & 10 juni: FLEXN – Reggie (Reggie Roc) Gray, Peter Sellars
All the way from Brooklyn, New York. Deze dansers buigen en duwen hun lichamen in de meest bizarre posities. Behalve dat het er heel vet uit ziet, zit er ook nog een sociale boodschap in dit stuk. Dans, muziek én een lesje maatschappijleer dus.
Stadsschouwburg Amsterdam // CJP-prijs € 18,-

10 juni: robots/non/robots – Mouse on Mars, Ensemble Musikfabrik, André de Ridder
Robots die percussie spelen? Ja, dat kan tegenwoordig. Deze voorstelling is een muzikale mix van de vetste lichtshows, elektronische- en orkestmuziek. Man en machine bundelen hun krachten. Dr. Who zou in zijn handjes knijpen.
Muziekgebouw aan ’t IJ // CJP-prijs € 18,-

12 t/m 20 juni: Phiobiarama – Dries Verhoeven
Ken je het spookhuis op de kermis nog? Met klamme handjes in een karretje langs spoken en zombies. Phiobiarama is het spookhuis anno 2017 over de hedendaagse angstcultuur. Deze ‘levende installatie’ toont je een maatschappij geobsedeerd met veiligheid en perfectie. Durf jij het aan?
Mercatoplein // CJP-prijs € 8,-

16 juni: A Night in Indonesia – Kandle, Boi Akih & guests, Jogja Noise Bombing, Senyawa, Filastine, Sekan (Jiwa Jiwa)
Als jij de kunst, cultuur en muziek van Indonesië wil proeven – zonder een ticket naar Jakarta aan te schaffen – is dit the place to be. In de drie zalen van Paradiso worden traditionele instrumenten gecombineerd met pop en elektronica. De afsluitende dj-set van Jiwa Jiwa brengt de lekkerste Indonesische disco, funk en boogie naar ons eigen Amsterdam.
Paradiso // CJP-prijs € 18,-

20 t/m 22 juni: nicht schlafen – Alain Platel, les ballets C de la B
Dansen op de muziek van Gustav Mahler: dat is geen kattenpis. Deze heftige dansvoorstelling bouwt een brug tussen de tijd waarin wij nu leven en de periode voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Van begin tot eind pijnlijk confronterend maar vooral ontzettend mooi.
Koninklijk Theater Carré // CJP-prijs € 18,-

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure