Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Holland Animation Film Festival 2017

Holland Animation Film Festival 2017
€ 1,50 CJP-korting
Animatie met een boodschap

In het enorme aanbod van het Holland Animation Film Festival vind je videoclips, cartoons, bijzondere installaties, lange films en korte films: je kunt er eigenlijk alles tegenkomen, zolang het maar tof en geanimeerd is. Breng dáár maar iets tegenin.
Naast een bijna uit z’n voegen barstend filmaanbod zijn er presentaties en talkshows tijdens het Holland Animation Film Festival. Je ziet de beste films, mét live achtergrondinformatie. Luister bijvoorbeeld naar regisseur Omar El Araby, over zijn film City of Rust, zie de Oscarwinnende film Zootopia of de hilarische actiefilm Revengeance van Bill Plympton. Het festivalhart is in het Louis Hartlooper Complex: een ex-politiebureau dat is omgetoverd tot bioscoop. Zelfs de locatie spreekt tot de verbeelding.

Het Holland Animation Film Festival vindt plaats van 22 t/m 26 maart in Utrecht. Zwaai met CJP-pas en je krijgt € 1,50 korting op alle films.  

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

Filmhuis Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Krijg korting bij het leukste filmhuis van de Hofstad

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.