Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Museum Het Rembrandthuis: HIER. Zwart in Rembrandts tijd

HIER. Zwart in Rembrandts tijd
€ 4,- CJP-korting
Niet alleen bijfiguren en stereotypen

Zwarte mensen waren aanwezig in het zeventiende-eeuwse Nederland. In de samenleving, maar ook in de kunst. Toch zien we vaak alleen de portretten met witte elite terug in musea. HIER. Zwart in Rembrandts tijd gaat over bijzondere kunstwerken en beeldvorming, over herkenning en erkenning. Geen bijfiguren met een ondergeschikte rol, maar trotse individuen. In deze periode zijn ze ook het vaakst in kunstwerken weergegeven zonder negatieve stereotypering, maar gewoon zoals ze waren.

  • HIER. Zwart in Rembrandts tijd is verlengd t/m 6 september 2020. CJP'ers krijgen € 4,- korting op de entree en betalen nog maar € 10,-.
  • Het is verplicht om vooraf online een ticket te kopen en een tijdsvak naar keuze te reserveren. Reserveren kan via de blauwe knop hieronder. Op jouw gekozen datum en tijdstip ga je naar het Rembrandthuis en neem je jouw ticket mee én laat je jouw digitale CJP-pas zien.
Bestel je tickets hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Museum Het Rembrandthuis
€ 4,- CJP-korting

Museum Het Rembrandthuis

Struinen door de troep van Rembrandt

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.