Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Het Outsider Art Museum

Het Outsider Art Museum
€ 4,50 CJP-korting
Stap in als je durft

Wilde achtbanen en rebelse ideeën: dat is Het Outsider Art Museum in een notendop. Verwacht geen doodnormale schilderkunst aan de muur of antwoord op de vraag: wat is kunst? Nee, Het Outsider Art Museum laat verrassende, niet gepolijste werken van kunstenaars met een bijzondere achtergrond zien. Maak bijvoorbeeld kennis met Abraham Diop, een psychiatrische patiënt die al twintig jaar grafische tekeningen maakt met de eerste versie van Microsoft Paint. Of kunstenares Mies van der Perk die nare ervaringen in haar jeugd omzet naar duistere en krachtige tekeningen. Dus hup! Stap in die achtbaan en laat je verwonderen door Het Outsider Art Museum.

Met CJP krijg je nu € 4,50 korting op je toegangskaart bij Het Outsider Art Museum dat in De Hermitage zit. Precies, een museum in een museum! Haast je dus snel naar De Hermitage in Amsterdam om de wondere wereld van Het Outsider Art Museum binnen te stappen.

Bestel hier je kaarten Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Hermitage Amsterdam
€ 3,60 CJP-korting

Hermitage Amsterdam

Een museum waar Poetin jaloers op kan zijn

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.