Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Het Noordbrabants Museum

Het Noordbrabants Museum
50% CJP-korting
Het leukste museum van Brabant

Het was heel lief van Guus Meeuwis om een liedje te wijden aan de provincie Brabant, maar wij leren de provincie toch liever kennen via het Noordbrabants Museum in Den Bosch.

Gelukkig is dit museum hier volledig op voorbereid. Er hangt namelijk een fraaie collectie werken van Zuid-Nederlandse meesters aan de muur. Denk bijvoorbeeld aan de schilderijen van de internationaal bekende Pieter Brueghel en Jheronimus Bosch.

Wat ons betreft is dit al meer dan genoeg reden om dit museum te bezoeken, maar er is meer. Er is hier namelijk ook plek voor kunstenaars wiens roots niet per se in de carnavalsprovincie liggen. Zoals voor Piet Mondriaan bijvoorbeeld, om maar eens een zwaargewicht te noemen.

Als je hand in hand met je CJP-pas richting dit museum trekt, krijg je bij de entree 50% korting op al dit moois. In plaats van € 12,- betaal je nog maar € 6,-.

NB. Tijdens de Jheronimus Bosch-tentoonstelling van 13 februari t/m 8 mei krijg je helaas géén CJP-korting op het museum. Vanaf 4 juni gelden weer de normale tarieven en kortingen. 

Verdiep je hier alvast in de collectie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Tim Walker - The Garden of Earthy Delights
€ 6,- CJP-korting

Tim Walker - The Garden of Earthy Delights

Absurdistische modefotografie

Loving Vincent – de tentoonstelling
50% korting met CJP
Groninger Museum
€ 3,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten