Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Het Noordbrabants Museum

Het Noordbrabants Museum
50% CJP-korting
Het leukste museum van Brabant

Het was heel lief van Guus Meeuwis om een liedje te wijden aan de provincie Brabant, maar wij leren de provincie toch liever kennen via het Noordbrabants Museum in Den Bosch. Gelukkig is dit museum hier volledig op voorbereid. Er hangt namelijk een fraaie collectie werken van Zuid-Nederlandse meesters aan de muur. Denk bijvoorbeeld aan de schilderijen van de internationaal bekende Pieter Brueghel en Jheronimus Bosch. Wat ons betreft is dit al meer dan genoeg reden om dit museum te bezoeken, maar er is meer. Er is hier namelijk ook plek voor kunstenaars wiens roots niet in de carnavalsprovincie liggen. Zoals voor Piet Mondriaan, om maar eens een zwaargewicht te noemen.

Nu te zien: Loving Vincent (14 oktober t/m 28 januari)
Hou je vast: 65.000 frames, 125 kunstenaars, 6 jaar. Dat zijn de duizelingwekkende cijfers van de film Loving Vincent, de eerste geschilderde animatiefilm ooit over het werk van Vincent van Gogh. Als je na de film nog niet genoeg hebt van Vincent – of je gewoon heel graag wilt weten hoe ze de film in godsnaam gemaakt hebben - moet je naar het Noordbrabants Museum. Daar zie je in Loving Vincent – de tentoonstelling schilderijen uit de film en wordt uit de doeken gedaan hoe de acteurs werden geschilderd en geanimeerd.

Als je hand in hand met je CJP-pas richting dit museum trekt, krijg je bij de entree 50% korting op al dit moois. In plaats van € 12,- betaal je nog maar € 6,-.

Verdiep je hier alvast in de collectie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Tim Walker - The Garden of Earthy Delights
€ 6,- CJP-korting

Tim Walker - The Garden of Earthy Delights

Absurdistische modefotografie

Laatste kans
Loving Vincent – de tentoonstelling
50% korting met CJP
Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.