Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Het Nieuwe Instituut

Het Nieuwe Instituut
€ 3,50 CJP-korting
Uren lang architectonisch archiefplezier in Rotterdam

De naam doet vermoedden dat we hier te maken hebben met een hypermodern opvoedkamp voor onhandelbare kinderen. Zo’n plek waar ze meteen onder een koude douche worden gezet als ze niet met twee woorden spreken. Gelukkig is dit niet wat er in Het Nieuwe Instituut gebeurt. Het heeft zelfs 0,0 te maken met kinderen en/of opvoeden. Nou ja, wel met opvoeden, maar op cultureel vlak. In dit pand aan het Rotterdamse Museumpark vind je namelijk een gigantisch archief met schetsen, bouwtekeningen en maquettes van Nederlandse architecten en stedenbouwkundigen.

Nu te zien: Finders Keepers: The Life of Things (8 september 2017 t/m 11 februari 2018)
Wat je vindt, mag je houden. Of in het geval van de nieuwe expo van MacGuffin Magazine: wat je verzamelt mag je houden. In Finders Keepers worden meer dan 5000 voorwerpen uit meer dan 40 verzamelingen tentoongesteld. Aan de hand van scheermesjes, spijkerbroeken, touwen, trappen en noem het maar op, wordt ingegaan op de verhalen van verzamelaars en hun verhouding tot een wereld van objecten.

Wat je je daarbij voor moet stellen? Dat mag je zelf gaan bekijken. Met CJP-korting uiteraard. Op vertoon van je pas krijg je € 3,50 korting op de entree. In plaats van € 10,- betaal je nog maar € 6,50.

Check de site Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Finders Keepers
€ 3,50 CJP-korting

Finders Keepers

Prullaria wordt kunst

Groninger Museum
€ 3,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting