Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Het Kunstcentrum

Het Kunstcentrum
10% CJP-korting
Een dik schilderij aan je muur voor bijna niets

Wilde jij vroeger in vriendenboekjes onder het kopje ´dit wil ik later worden´ het liefst 'Charles Saatchi´ invullen? Maar deed je dit nooit omdat je ook wel wist dat dit een volledig onrealistische toekomstverwachting was? Dan kun je maar beter blijven lezen.

Deze korting heeft namelijk alles te maken met het verzamelen van kunst. Althans, het is wel de bedoeling dat je het ooit weer terugbrengt, maar je mag het door jou gekozen kunstwerk minstens een maand houden. Iets goddelijkers bestaat er bijna niet voor een niet al te rijke kunstverzamelaar in spe.

De plek waar deze droom in vervulling gaat heet Het Kunstcentrum en staat in Zaandam. Alle werken die je hier ziet kun je lenen tegen een vast tarief per maand. Jij als CJP´er krijgt 10% korting op dit bedrag wanneer je je pas laat zien. Hoeveel je dit precies scheelt in euro’s hangt af van de waarde van het werk, maar het kan lekker oplopen.

Meer weten? Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.