Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Het Ketelhuis

Het Ketelhuis
€ 1,- CJP-korting
De kantine van de Nederlandse film

We snappen dat dit moeilijk te visualiseren is, maar ooit werd er op het Westergasfabriekterrein gezwoegd door minderjarige arbeiders. Tot hun takenpakket behoorden geestdodende activiteiten als het wassen van kolen. Gelukkig voor ons is dit lang geleden en fungeren de panden tegenwoordig als cultureel epicentrum van Amsterdam. 

Zo vind je hier bijvoorbeeld één van de tofste bioscopen van de stad: Het Ketelhuis. ‘Waarom is deze bios een van de leukste van de stad, lieve mensen van CJP’?, is vast dé vraag die nu door je hoofd spookt. Nou, geachte CJP’er, dat komt doordat je hier een fijne mix van grote blockbusters en arthouse kunt zien. Daarbij noemt Het Ketelhuis zichzelf ‘de kantine van de Nederlandse film’, wat dus impliceert dat producties van eigen bodem extra aandacht krijgen.

Als CJP’er kun jij de grote, kleine en Nederlandse producties met korting bekijken. Op vertoon van je pas krijg je € 1,- korting. Een kaartje kost je dan in plaats van € 9,50 nog maar € 8,50. Het lijkt ons dus niet meer de vraag óf je naar deze bios gaat, maar eerder wanneer.

Bekijk hier het programma Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

Filmhuis Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Krijg korting bij het leukste filmhuis van de Hofstad

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.