Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Het jaar van de kreeft

Het jaar van de kreeft
Tweede kaartje gratis met CJP
Helemaal hoteldebotel

Deze voorstelling is onderdeel van Toneel Tuesday. CJP'ers krijgen hun 2e kaartje gratis voor diverse voorstellingen van Toneelgroep Amsterdam in de Stadsschouwburg.

Als Shakespeare had geweten hoe lovend we nu nog over Romeo en Julia praten, zou hij ons hard uitlachen. Hij bedoelde het stuk namelijk als satire, want vond het maar overdreven hoe dichters uit zijn tijd over de liefde schreven.

Met dezelfde blik kijkt Het jaar van de kreeft naar de liefde. Op het eerste gezicht ben je helemaal weg van die ene persoon maar dan merk je opeens dat hij smakt tijdens het eten of dat zij fan is van Jan Smit. Daar is het dan. De afknapper. In dit stuk vallen de hoofdrolspelers, gespeeld door Gijs Scholten van Aschat en Maria Kraakman, als een blok voor elkaar, maar hun liefde is onmogelijk. Toch klampen de twee zich vast aan het gevoel van liefde.

Scoor online twee kaartjes voor de prijs van één voor de voorstelling op 22 augustus. Gebruik 'tuesday'  als kortingscode tijdens het bestellen van je tickets.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Toneelgroep Amsterdam
Korting verschilt met CJP

Toneelgroep Amsterdam

Het beste toneelgezelschap van NL aan het werk zien? Dat hoeft helemaal niet veel te kosten

Stadsschouwburg Amsterdam
€ 5,- CJP-korting

Stadsschouwburg Amsterdam

Theater met diepgang in hartje Amsterdam

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.