Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Het Hout

Het Hout
€ 5,- CJP-korting
Het midden tussen huiveringwekkend en hoopvol

In zijn regiedebuut bij ITA-ensemble brengt regisseur Michiel van Erp Het hout van Jeroen Brouwers naar het toneel. De voorstelling vertelt het verhaal van de jonge broeder Bonaventura die zich in de aanloop naar Pasen bezint op hoe het met zijn leven verder moet. Eerder was hij een leraar Duits in het met harde hand bestuurde jongenspensionaat. Maar zonder dat hij er erg in had, transformeerde hij langzaamaan in een broeder die in de studie- en slaapzalen surveilleert en klusjes opknapt. Met lede ogen kijkt Bonaventura toe hoe leerlingen door de broeders niet alleen gebrutaliseerd maar ook misbruikt worden. Hij staat voor een verlammende keuze: weglopen uit protest of blijven zodat hij de leerlingen voor erger kan behoeden?

Ga tussen 17 en 24 april naar Het hout - ITA-ensemble in Internationaal Theater Amsterdam. Met CJP krijg je € 5,- korting en betaal je nog maar € 29,50 voor tickets. Klik op de blauwe button.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Internationaal Theater Amsterdam
€ 5,- CJP-korting

Internationaal Theater Amsterdam

Theater met diepgang in hartje Amsterdam

De kersentuin
€ 5,- CJP-korting

De kersentuin

Kapitalistische belangen en verloren kansen

Small Town Boy
€ 9,50 CJP-korting

Small Town Boy

Speciaal voor Pride Amsterdam in Nederland te zien

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.