Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Het Hout

Het Hout
€ 5,- CJP-korting
Het midden tussen huiveringwekkend en hoopvol

In zijn regiedebuut bij ITA-ensemble brengt regisseur Michiel van Erp Het hout van Jeroen Brouwers naar het toneel. De voorstelling vertelt het verhaal van de jonge broeder Bonaventura die zich in de aanloop naar Pasen bezint op hoe het met zijn leven verder moet. Eerder was hij een leraar Duits in het met harde hand bestuurde jongenspensionaat. Maar zonder dat hij er erg in had, transformeerde hij langzaamaan in een broeder die in de studie- en slaapzalen surveilleert en klusjes opknapt. Met lede ogen kijkt Bonaventura toe hoe leerlingen door de broeders niet alleen gebrutaliseerd maar ook misbruikt worden. Hij staat voor een verlammende keuze: weglopen uit protest of blijven zodat hij de leerlingen voor erger kan behoeden?

Ga tussen 17 en 24 april naar Het hout - ITA-ensemble in Internationaal Theater Amsterdam. Met CJP krijg je € 5,- korting en betaal je nog maar € 29,50 voor tickets. Klik op de blauwe button.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Internationaal Theater Amsterdam
€ 5,- CJP-korting

Internationaal Theater Amsterdam

Theater met diepgang in hartje Amsterdam

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.