Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Het Heerenstraat Theater

Het Heerenstraat Theater
€ 2,- CJP-korting
Lekker lang staren naar het witte doek

De enige mensen op deze wereld die niet per se van films houden zijn degenen die zowel blind als doof zijn. Dan kun je namelijk niet zien of horen wat er gebeurt op het witte doek en dat is toch waar het allemaal om draait. Gelukkig is de meerderheid van de wereldbevolking niet blind en doof tegelijk, dus barst het van de filmfans.

Deze bevolkingsgroep komt het best tot zijn recht in de bioscoop. Je weet wel, zo’n plek met van die zachte stoelen en een groot scherm aan de muur waar ze dan vervolgens filmische producties op projecteren. Als filmfan in Nederland heb je mazzel, want je vindt dit soort kijkhuizen bijna op elke straathoek.

Zo staat er in Wageningen het Heerenstraat Theater. Hier kun je alle grote producties van het moment zien. Met CJP-korting, uiteraard. Op vertoon van je pas krijg je hier van zondagavond t/m donderdag  € 2,- korting op je bioscoopkaartje.

 

Klik hier voor alle theaters met CJP korting.

Check de agenda Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.