Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Het Grachtenhuis

Het Grachtenhuis
25% CJP-korting
Verken de Amsterdamse grachten

Iedere motorisch gestoorde uit Amsterdam kan beamen dat het geen pretje is als je na een onfortuinlijke valpartij opeens ligt te watertrappelen in de gracht. Een week na dato ruik je namelijk nog steeds naar ontbindende rattenlijkjes.

Ja, dat is inderdaad best stom, maar wat ons betreft is dit het enige nadeel van de grachtengordel. Verder zijn de waterwegen in de Amsterdamse binnenstad werkelijk oogstrelend. Maar, lieve lezer, ze zijn niet alleen maar mooi, ze dienen ook nog een doel. Welk doel dat is leer je in museum Het Grachtenhuis in Amsterdam. Hier kun je werkelijk alles vinden wat ook maar een beetje te maken heeft met ieders favoriete waterwegen. Zo duik je in de geschiedenis van de grachten en leer je meteen de constructie van de stad Amsterdam beter begrijpen.

Als CJP’er krijg je 25% korting op de toegangsprijs van € 12,-. Lijkt ons dus duidelijk waar jouw volgende culturele trip naartoe gaat.

Bezoek de site Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.