Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Henry van Loon - Sleutelmoment

Henry van Loon - Sleutelmoment
Tot 50% CJP-korting
Het moment waarop...

Het moment waarop de hoofdpersoon van de horrorfilm besluit toch nog éven te kijken waar dat rare geluid vandaan komt. De precieze seconde waarop je moeder inzag dat je vader eigenlijk best een lekker ding was. Die keer dat de bassist van The Animals toevallig een kroeg binnen liep waar een onbekend ventje genaamd Jimi op een gitaar stond te raggen. Toen een vastgoedmagnaat met een oranje hoofd ineens bedacht dat president zijn 'm wel leuk leek. Het ogenblik dat Adam dat appeltje in Eva's hand toch wel héél smakelijk vond glimmen...

Bij een titel als Sleutelmoment kun je oneindig veel scenario's verzinnen. Of je laat het gewoon over aan meesterfantast en comedian Henry van Loon.

22 september t/m 26 mei speelt Henry in verschillende theaters door Nederland. Met CJP pak je een korting tot maar liefst 50%. Vind een theater bij jou in de buurt en de precieze korting door op de blauwe knop te klikken.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.