Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Haarlemse Helden. Andere Meesters

Haarlemse Helden. Andere Meesters
€ 8,- met CJP
De andere 'helden' uit de eigen collectie!

Het Frans Hals Museum is méér dan Frans Hals alleen. De collectie omvat werken van een groot aantal 'andere meesters' uit de 16e en 17e eeuw. In de vernieuwde collectiepresentatie brengt het Frans Hals Museum juist de andere 'helden' uit de eigen verzameling voor het voetlicht: Hendrick Goltzius, Karel van Mander, Jan Porcellis, Salomon van Ruysdael, Nicolaes Berchem en vele anderen.

Het museum voegt daar moderne en hedendaagse accenten aan toe, met werk van onder andere Tracey Emin, Céline van Balen, Barbara Visser en Guido van der Werve. Door een transhistorische relatie te leggen tussen hedendaagse werken uit de collectie en de oude meesters daagt het museum zijn publiek uit om anders te kijken en daardoor meer te zien.

De expositie Haarlemse Helden. Andere Meesters is tot en met 1 januari 2021 te zien in het Frans Hals Museum in Haarlem. Ontdek Frans en de rest en betaal met CJP maar € 8,- bij de ingang. Bestel je tickets hieronder.

Klik hier en pak je tickets Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Het Frans Hals Museum
€ 8,- CJP-korting

Het Frans Hals Museum

Waar oud en nieuw elkaar ontmoeten

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.