Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Groot Kerstcircus Den Haag

Groot Kerstcircus Den Haag
€ 7,50 CJP-korting
Mooier dan ooit

Ze pakken weer uit dit jaar. Dat is nog een understatement, want het spektakel belooft groter dan ooit te zijn. Dat wordt beweerd, tenminste. Maar wij hebben geen andere keuze dan het te geloven wanneer we de line-up zien: ook dit jaar komen weer de beste internationale acts naar het Groot Kerstcircus Den Haag.

Bijzondere comedyacts, overweldigende acrobatiek en de nieuwste special effects zullen de revue passeren. We kunnen vooral niet wachten op de Belgische comedians Bert & Fred. Naast grappenmakers zijn het ook nog eens top-acrobaten met weergaloze stunts.

Daarbij is de avond geschikt voor zowel jong als oud. Dus of je nou je oma of je achternichtje meeneemt: er is voor ieder wat wils! 

CJP stunt ook, maar dan met bizarre korting. Je krijgt € 7,50 CJP-korting met je pas op kaartjes voor de 2e rang! Neem je oma of achternichtje mee, want je kunt per pas meerdere kaartjes met korting bestellen.

Nog geen CJP-pas?

 

Bekijk ook

Groot Kerstcircus Den Haag
30% CJP-korting

Groot Kerstcircus Den Haag

Alles gaat over de top!

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.