Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Grens

Grens
€ 5,- CJP-korting
Zomervoorstelling op een prachtige locatie

Greg en Floor vinden een slapende man onder hun tuintafel. Hij is professor, operazanger, dakloos en sinds twee dagen op zoek naar zijn zoon. Ze besluiten de man te helpen en bieden hem onderdak. Maar naarmate de tijd verstrijkt en de man zich steeds meer thuis begint te voelen, vragen Greg en Floor zich af hoe lang hij eigenlijk nog blijft…

Tot en met 15 september kun je ontdekken hoe dit verhaal afloopt door naar Grens te gaan. Deze zomervoorstelling speelt in de wondermooie Metaal Kathedraal in Utrecht. Het beste nieuws? Je voorstellingskaartje is inclusief driegangendiner! Na de voorstelling geniet je met de andere bezoekers van een luxe maaltijd, geïnspireerd op de oude Romeinse keuken.

Wil jij weleens proeven wat Julius Caesar voorgeschoteld kreeg én wil je een bijzondere theatervoorstelling zien? Dat kan voor € 34,-, want met CJP krijg je € 5,- korting op kaarten voor Grens. Koop ze snel via de blauwe knop.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Stadsschouwburg Utrecht
€ 5,- CJP-korting

Stadsschouwburg Utrecht

Dikke korting op Utrechtse kleinkunst

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.