Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Grachtenfestival Amsterdam 2016

Grachtenfestival Amsterdam 2016
50% CJP-korting
Aan de Amsterdamse grachten

Het gele licht van lantaarnpalen weerkaatst in het water als een Van Gogh schilderij, stellen strijken neer op bankjes aan de singel om hun schepijs op te eten en de voorbij varende boten maken deinende golven, die tegen de kade aanklotsen. Wat zijn de grachten van Amsterdam toch heerlijk. Deze zomer spelen jonge muzikanten van over de hele wereld klassieke muziek op en om de grachten van onze hoofdstad. Hoe idyllisch kun je het hebben?

Van 12 t/m 21 augustus zijn er verschillende shows te zien van onder andere Matthieu van Bellen. Niet alleen de muziek, maar ook de locaties zijn heel afwisselend. Zo zit je de ene dag te genieten in het Compagnietheater, en de volgende dag klinken violen in de Waalse kerk.

De verkoop is gestart en met CJP krijg je tot 50% korting op geselecteerde voorstellingen:

13 augustus: SimoNEO
Argentijnse tango gespeeld op een trompet, piano, contrabas en bandoneon (soort harmonica; wij moesten het ook opzoeken). De heupen mogen los en de handen de lucht in.
€ 6,- CJP-korting

14 augustus: Hollandsche manege
Geen paarden, maar saxofonisten staan op het podium in de oudste manege (uit 1744!) van Nederland. Maar liefst vier saxofonisten bundelen hun krachten om de ‘Zes Bagatellen’ van György Ligeti te spelen.
€ 4,50 CJP-korting

15 augustus: Perforator
De zuivere tonen van een hobo, afgewisseld met de heftige omgevingsgeluiden rondom de Brugkelder. In Perforator zoeken de muzikanten grenzen op en bouwen zij – hoe toepasselijk –bruggen tussen verschillende genres.
€ 7,- CJP-korting

16 augustus: Rosanne & Julia Philippens en Daahoud Salim
Twee vioolspelende zussen met totaal verschillende stijlen. Rosanne klassiek, Julia jazz. Samen met pianist Daahoud Salim weten ze een magisch programma neer te zetten.
€ 8,- CJP-korting

20 augustus: Yakumo Orchestra
Afrikaanse beats met klassieke invloeden. Yakumo werkt samen met talentvolle muzikanten om een avond te vullen waarbij je gedwongen wordt mee te dansen op de muziek.
€ 7,50 CJP-korting

Daar zit sowieso iets bij wat je leuk vindt. Klik op de blauwe knop en bestel je kaarten.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.