Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Grachtenfestival Amsterdam 2015

Grachtenfestival Amsterdam 2015
Tot 50% CJP-korting
Klassieke muziek is rete-spannend

De Hongaarse componist Bartók en Britney Spears in één zin noemen: bij YAM! kan het gewoon. Grachtenfestival Amsterdam maakt met dit programma klassieke muziek behapbaar voor zo’n beetje iedereen onder de dertig. Tien dagen lang zijn er in Amsterdam 250 concerten op ruim negentig locaties. Dat is veel. Heel veel. Als CJP’er krijg je 50% korting op het YAM!-programma. Ben je ook benieuwd naar de rest van Grachtenfestival Amsterdam? Dan kun je met je CJP-pas 25% besparen op de prijs.

Overdonderd door de dikke korting en spannende combi’s tussen klassiek en andere muziekstijlen? Kom maar even rustig bij, terwijl wij onze tips voor je op een rij zetten:

16 augustus
Molino
Heb je een gezonde dosis fantasie in je? Mooi, want dat heb je nodig vandaag. De heren van de band Molino denken namelijk dat ze uit het fictieve land Elsewhere komen. Dat klinkt door in hun muziek. Klarinetten, saxofoons, drums, een tuba, een trompet én een trombone zijn de ingrediënten van hun eigenzinnige sound.   

21 & 22 augustus
Slaande Ovatie
Gehijg en doffe klappen van boksers vermengd met de klassieke deunen van o.a. Bach, Schubert en Mertens. Een uur lang pingelen Elsbet Remijn en Claudette Verhulst op de piano, die middenin de ring van Boksschool Xena Sports in Amsterdam West staat.

21 augustus
3 Cars, wereldpremière
Componist Luke Deane, nog een jonkie in het vak, schreef 3 Cars met liefde als kernpunt. Oh hallo, Shakespeare 2.0. Maar Luke pakt het heel anders aan: radiografisch bestuurde wagens beelden de karakters uit, in een setting van witwaspraktijken en illegale vluchtelingen.

22 augustus
Fuse  
Van kroeg tot kerk en van concertzaal tot festival: de viool-, contrabas- en percussiespelers van Fuse voelen zich overal thuis. De klassieke deunen van Bartók en Ravel, popmuziek van Britney Spears of de rock- en jazznummers van Frank Zappa: hun strijkers kennen geen grenzen.

22 augustus
Project 128 Live
Klassieke musici en dj’s zijn allebei componisten. Met dat uitgangspunt verzorgt Project 128 een avondje vol akoestische, elektronische, klassieke en technobeats.

 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek met CJP door Europa

Poppodium Metropool
Tijdelijk gesloten CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.