Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Louis Hartlooper Complex: God Only Knows

God Only Knows
€ 7,50 met CJP
Feest der herkenning voor elke broer of zus

God Only Knows toont de herkenbare fricties en de onvoorwaardelijke liefde tussen broers en zussen. Nederlandse topacteurs Monic Hendrickx, Elsie de Brauw en Marcel Musters spelen de hoofdrollen in deze ontroerende tragikomische film van regisseur Mijke de Jong. Twee totaal verschillende zussen bekommeren zich op elk hun eigen manier om hun broer die overspannen thuis zit. Wanneer zij besluiten voor hem te gaan zorgen, komen de familieverhoudingen al snel onder spanning te staan. Terwijl ze naar de buitenwereld toe proberen om de schijn op te houden, laten ze naar elkaar alle decorum vallen zoals alleen broers en zussen dat vol liefde kunnen doen.

God Only Knows is vanaf 4 april te zien in de bioscoop. Ga met je CJP-pas van maandag t/m donderdag naar Louis Hartlooper Complex en Springhaver in Utrecht voor maar € 7,50. Check de filmtijden hieronder. Deze actie geldt alleen aan de kassa.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Louis Hartlooper Complex
€ 2,- CJP-korting

Louis Hartlooper Complex

Het neusje van de zalm op filmgebied

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020

Pathé
€ 9,- met CJP

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.