Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Gidsland

Gidsland
€ 12,50 met CJP
Wat is Nederland?

Klompen, kaas en tulpen. Fietsen, grachten en dijken. Dat is allemaal typisch Nederlands. Maar wie is de Nederlander? Zijn we polderaars, opportunisten of idealisten? Deze vragen en nog veel meer behandelen Nathan Vecht en Lineke Rijxman in hun nieuwe theaterkomedie Gidsland.

Tijdens een talkshow op televisie ontmoeten een Groningse mevrouw en een jonge presentratrice elkaar. De eerste wil een schadevergoeding voor haar boerderij, die is getroffen door een aardbeving. De tweede wil een nieuw, journalistiek programma gaan presenteren en heeft hiervoor toestemming nodig van de omroep. Beide vechten voor hun idealen en dit zorgt snel voor de nodige wrijving. Het is onvermijdelijk dat de twee in discussie raken, maar dat het zo snel escaleert had niemand verwacht.

Gelukkig heeft CJP heel andere idealen en strijden wij nog elke dag voor nog meer korting. Dit hebben we voor deze voorstelling in Theater aan het Spui ook weer voor elkaar gekregen. De CJP-prijs was eerst € 16,50 en nu € 12,50. Hebben we dat even mooi geregeld!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Mechanical Ecstasy
tot 50% CJP-korting

Mechanical Ecstasy

Waar het theater verandert in één grote dansvloer

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.