Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Ghost Stories

Ghost Stories
20% korting met CJP
West End's horrorhit is nu te zien in Nederland

Als wij een horrorfilm kijken, willen we altijd tegen de personages schreeuwen: 'Nee, ga niet in je eentje die kelder in!' of 'Pas op, achter je!'. Helaas kunnen ze onze waarschuwingen nooit horen. Tijdens de theatervoorstelling Ghost Stories kunnen de acteurs je wél horen, maar we kunnen niet beloven dat ze ook naar je luisteren. Deze voorstelling gaat over professor Filip, die zijn leven heeft gewijd aan het verklaren van mysterieuze spookverhalen. Hij vertelt de drie verhalen die hem altijd zijn bijgebleven. Nachtwaker Ton slijt zijn dagen in een oud en verlaten pakhuis, Simon maakt 's nachts een ritje met zijn vaders auto en snelle zakenjongen Mark verwacht zijn eerste kind. De drie verhalen lijken iets met elkaar te maken te hebben, maar wat?

Tot 31 januari 2020 speelt Ghost Stories in theaters door heel Nederland. Met CJP krijg je 20% korting met de code 'CJP20'.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Parktheater Eindhoven
€ 13,50 last-minute CJP-korting

Parktheater Eindhoven

Het mooiste theater van Eindje

DOPE
tot € 5,- CJP-korting

DOPE

Voorstelling over de dilemma's rondom drugsgebruik

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.