Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Gevangenis Monologen 2

Gevangenis Monologen 2
20% CJP-korting
Theater achter slot en grendel

De iconische Bijlmerbajes vormt tussen 7 mei en 8 juni het decor voor een reeks van 25  theatervoorstellingen over de wereld van detentie. Birgit Schuurman, Mingus Dagelet en Hamda Belgaroui schitteren in Gevangenis Monologen 2. Herman Koch en Christine Otten vertaalden het waargebeurde en inspirerende levensverhaal van de ex-gedetineerde Jack naar het theater. Na een mislukte roofoverval met catastrofale gevolgen gaat Jack jarenlang de gevangenis in. We duiken in het verleden, de periode van detentie en het vrijlatingsproces van Jack. We kruipen in de huid van de dader, zijn familie, vrienden en zijn slachtoffers en ontdekken wat een jeugd van geweld, detentie en vrijlating doet met een mens.

Ga van 7 mei tot 8 juni naar Gevangenis Monologen 2 in de Bijlmerbajes. Met CJP krijg je 20% korting op de reguliere voorstellingen en scoor je tickets vanaf € 21,01. Klik op de blauwe button!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.