Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

George van Houts - Kom Plot

George van Houts - Kom Plot
50% CJP-korting
Realiteit of illusie?

Van 9/11 tot de moord op JFK: het wemelt van de samenzweringstheorieën. We zijn gefascineerd door het onschadelijk maken van feiten of simpeler gezegd: we houden van spannende verhalen. Acteur en cabaretier George van Houts is ook liefhebber van het zogenaamde complotdenken. In zijn soloprogramma Kom Plot geeft hij nieuwe inzichten in schijnbaar onoplosbare kwesties en neemt hij je mee in de samenzwering van nu. Laat je hersenen kraken!

Van 23 t/m 25 februari vindt Kom Plot plaats in De Kleine Komedie te Amsterdam. Met je pas krijg je 50% CJP-korting op je kaartje. Bel hiervoor naar de kassa van De Kleine Komedie (020 624 05 34). Deze is op voorstellingsdagen geopend vanaf 16.00 tot aanvang van de voorstelling, bij matineevoorstellingen vanaf 12.00 uur.

CJP helpt je de verkiezingstijd door: cultuur scherpt je blik, laat je soms net even anders kijken of bevestigt wat je altijd al dacht. Zes weken lang is er een toffe programmering en kan je de CJP-pas ook twee maanden gratis proberen. Bouw je mee aan de Culturele Coalitie?  

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

De Kleine Komedie
50% CJP-korting

De Kleine Komedie

Bulderen van het lachen tot de ramen uit hun sponningen trillen

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.